Test

onsdag 25 oktober 2017

Nytt boktips från Mario

Mario är tillbaka och idag skriver han om den fjärde delen i serien Typiskt Tobias. Den heter Stopp, stanna! och nu trasslar Tobias verkligen till det. Så här skriver Mario om bokens handling:

Tobias har ett ganska bra liv, men ibland önskar han att han kunde tjäna pengar. Han behöver pengar till en egen dator, en bättre mobil och för att gå ut och fika med Leila. En dag träffar Tobias sin granne Eva, som han tycker är sjukt jobbig. Eva undrar om Tobias vill gå ut med hennes hund Sigge och tjäna en slant. Tobias säger ja!
På promenaden träffar han Leila som är ute och springer. Tobias gilla Leila och han tror att hon gillar honom. När Sigge går runt Leila trasslar hon in sig i kopplet och snubblar på Tobias. Tobias tar det nästan som en kram. Plötsligt rymmer Sigge och Tobias och Leila springer efter för att hitta honom. Men Sigge är för snabb och försvinner. Ska Tobias hitta hunden eller har den försvunnit? Har Sigge kanske till och med blivit påkörd?

Boken är bra. Men Tobias är knasigare än han ser ut. Jag har också varit med om att en hund har smitit ifrån mig när jag gick ut med den.